Holdbeskrivelse


Sommerkursus for børn -  HUG, FORM, BRAND


Uge 32. mandag d. 5. august til fredag d. 9. august 2024


Mødetid: kl. 09.30 - 14.00 alle dage

Underviser: Keramiker Lotte Graugaard Jensen og Billedhugger Lisbeth Krag Olsen

Adresse: Assensvej 177, 5500 Middelfart 

Alder:  7 - 19 år

Pris: 1.250 kr. 

Beskrivelse: Velkommen til vores spændende sommerkursus, "HUG, FORM, BRAND", designet specielt til børn i alderen 7-19 år, der elsker at udforske deres kreative side gennem skulptur- og keramik kunst.

"HUG, FORM, BRAND" er en unik mulighed for børn at dykke ned i verdenen af tredimensionel kunst. På dette kursus vil deltagerne blive introduceret til forskellige teknikker og materialer inden for skulptur og keramik, og de vil have mulighed for at udtrykke deres fantasi og kreativitet gennem hands-on aktiviteter.

Kursusindhold:

  • HUG: Deltagerne vil lære at skabe skulpturer og former ved hjælp af forskellige materialer såsom ler og gasbeton. Fra at følge enkle skitser til at bruge redskaber til at forme og strukturere, vil dette afsnit af kurset udfordre deltagerne til at tænke i tredimensionelle former og udtryk.

  • FORM: Kurset vil også omfatte en introduktion til keramiske teknikker, herunder formgivning og glasering. Deltagerne vil lære at arbejde med ler, eksperimentere med teksturer og farver, og skabe deres egne unikke keramiske kunstværker.

  • BRAND: Et højdepunkt på kurset vil være den spændende Raku-teknik. Deltagerne vil lære, hvordan man brænder deres keramiske værker ved hjælp af denne særlige japanske teknik, der resulterer i smukke og unikke overflader.

Fernisering: Kurset vil afsluttes med en fernisering, hvor familie og venner er inviteret til at se og beundre de fantastiske kunstværker, som deltagerne har skabt i løbet af kurset. Det vil være et stolt øjeblik for deltagerne at vise deres kreationer og dele deres kreative rejse med deres nærmeste.

Undervisere: Vores dedikerede undervisere er erfarne inden for kunst og håndværk og er passionerede med at inspirere og støtte børnene i deres kreative udvikling. De vil guide deltagerne igennem hvert trin af processen og sørge for, at de får den bedst mulige oplevelse.

Dette kursus kræver ingen forudgående erfaring eller viden om emnet. Alle børn er velkomne til at deltage og udforske deres kreative potentiale!

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en sommer fyldt med sjov, læring og kreativ udfoldelse på "HUG, FORM, BRAND" kurset!

Praktisk: Husk tøj der må blive beskidt, madpakke og drikkedunk.